vineri, 22 februarie 2013

Idei bune pentru casa si gradina ta

0 comentarii

Cu siguranta si tu ai multe lucruri in casa, pe care le consideri nefolositoare, dar care se pot transforma in lucruri practice, cu numai un crampei de imaginatie. 

 Sticle de plastic, borcane, conserve si multe alte obiecte care ne incurca prin casa, isi pot schimba starea, din nefolositoare in utile, prin doar cateva modificari.
Este o metoda foarte buna de a te relaxa dar si de a proteja mediul, refolosind lucrurile in loc sa le aruncam.

 Iata cateva idei practice si usoare

De-a lungul timpului avem tendinta de a pastra obiecte nefolositoare si de a le ascunde prin dulapuri. Dar ce ati spune daca am face din ele decoratiuni personalizate dupa bunul nostru plac, economisind bani si aducand o nota unica in casa noastra.

Ce poti face cu o razatoare veche ?
Cu doar putina vopsea acrilica aplicata pe partea exterioara, o poti transforma intr-un suport de bijuterii deosebit, care iti va pastra in ordine cerceii preferati.
Si borcanele goale sau sticlele, pot fi utilizate ca vaze pentru flori sau suport pentru candele.

Cu putina indemanare, din sticlele de plastic se poate gasi o modalitate de a le folosi in gradina, pe post de hranitor pentru pasari sau chiar irigator pentru gazon. 
 
Daca ai cateva carlige sau tacamuri poti face un cuier pentru prosoapele din bucatarie,  cu un design nou si aparte.

Foloseste-ti imaginatia, pune in practica orice idee noua si vei descoperi cum poti face dintr-un obiect aparent nefolositor, ceva nou,  indrazneste !
















Oaza de relaxare - Insula ZAKYNTHOS

0 comentarii



Printre multe alte destinatii de neuitat din Grecia, Zakynthos cu siguranta te va fascina si iti va ramane in minte alaturi de amintirile unei vacante de vara perfecta.
 

Desprinsa parca dintr-o imagine ireal de frumoasa, de care nu te mai saturi, insula Zakynthos te va cuceri cu  plajele si nisipul fin, marea albastra, istoria sa, si te va face sa revii.
O oaza de relaxare, cea mai sudica dintre insulele ionice, scaldata de valurile Marii Egee, insula Zakynthos este destinatia  ideala pentru o vacanta de vara perfecta. Majoritatea turistilor aleg Zakynthos pentru nisipul fin si numeroasele plaje, dar cu siguranta nu te vei plictisi, pentru ca insula mai are multe de oferit pe langa frumusetile naturale. Te poti relaxa pe sezlong sau poti vizita ruinele bizantine, pentru cei pasionati de istorie se va dovedi o adevarata incursiune in trecutul civilizatiei de odinioara.
Indiferent de motivul pentru care ai ales Zakynthos, cu siguranta vei avea o vacanta de neuitat.

E greu sa ajungi in Zakynthos si sa nu te indragostesti de  Navagio, una dintre cele mai frumoase plaje si Grotele albastre, unde vei putea inota sub arcadele stancoase, intr-un albastru pur. Accesul se face printr-o croaziera, pe un vas care inconjoara insula iar excursia dureaza aproximativ o zi.

Poti vizita muzeul Bizantin din piata Solomon, unde vei admira o multime de icoane, sau muzeul Dyonisos, care adaposteste numeroase manuscrise despre cultura din Zakynthos.
Insula Marathonsi, cunoscuta ca si paradisul testoaselor Caretta de mii de ani, este locul unde isi depun ouale. Chiar forma insulei este asemanatoare unei testoase. 
 Volimes si Bohali, doua orasele din nordul insulei, care ofera o vedere panoramica asupra intregii insule Zakynthos, pe care o poti admira in lumina noptii, sorbind o cafea aromata.

Cu siguranta nu vei uita vacanta in Zakynthos, nu te vor lasa atatea amintiri frumoase, care iti vor invada gandurile ca un val al Marii Egee.



 

Mai multe aici : http://www.zanteisland.com

 





luni, 4 februarie 2013

Beyonce anunta un nou turneu

0 comentarii
Dupa ce a facut un spectacol de zile mari la SuperBowl, Beyonce a anuntat oficial un nou turneu numit - Mrs Carter Show.

Acest turneu vine dupa o pauza de 3 ani, in care cantareata s-a ocupat mai mult de partea familiala, si de venirea pe lume a primului copil cu sotul JayZ, o fetita pe nume Blue Ivy.


Turneul pe care il va realiza Beyonce, incepe in Europa in data de 15 aprilie si va ajunge in America de Nord in data de 28 iunie. Mrs Carter Show, va fi o noua dovada a performantelor de voce, dans si spectacol, cu care Beyonce a cucerit fanii de pretutindeni din lume.

sursa foto

Poza noua cu baietelul Shakirei

0 comentarii

Cea mai noua poza cu baietelul Shakirei si al lui Pique, a fost postata azi pe site-ul Unicef. Ca si in cazul primei poze, cuplul Shakira - Pique a ales sa afiseze poza pe site-ul Unicef pentru a sustine campania de donatii pentru copii saraci.

Poza este insotita si de un mesaj, Shakira si Gerard au scris: "Speram ca in numele sau si alti copii mai putin privilegiati din lume sa poata avea nevoile de baza acoperite prin daruri si donatii. Va mulțumim pentru ca sunteti alaturi de noi in acest moment de neuitat".


Milan, primul copil al Shakirei si al fotbalistului Gerard Pique s-a nascut pe data de 22 Ianuarie, in Barcelona, si a devenit inca de la nastere membru in FC Barcelona, la fel ca si tatal sau.

sursa foto

Ieftin ca braga

0 comentarii

Ieftin ca braga a ramas o expresie care se refera la un chilipir, prin trimitere la braga - cea mai ieftina bautura turceasca.

 Braga, cea mai vanduta bautura din perioada interbelica, este dulce-acrisoara si se obtine printr-o reteta speciala, din mei macinat si fiert in apa. Putini sunt cei care au gustat-o, dar acestia cu siguranta s-au indragostit de gustul sau cremos, un pic acid, dar nealcoolizat.

Pentru cei care adora braga, dar si cei curiosi sa o guste, acesta se poate servi  in centrul vechi la restaurantul Saray, pe Lipscani, intrarea dinspre Calea Victoriei.

Voi ati gustat braga ?

sursa foto

8 melodii de ascultat la volan

0 comentarii
Ce te poate destinde mai usor la volan, decat muzica buna.
Noi va propunem o lista cu 8 melodii numai bune de ascultat in trafic. Indiferent ca stai la semafor, ca esti claxonat  la Romana, sau ca esti prins in trafic la Dristor, va garantam buna dispozitie.

Voi ce melodii ascultati in masina ?

1.Vama Veche - Nu ne mai trageti pe dreapta 


2.Vank - Regele soselelor


3.The Prodigy - Diesel power


4.Coldplay - Speed of sound


5.AC/DC - Highway to hell


6.Pendulum - Fasten your seatbelt


7. The Prodigy - Fuel my fire 


8.Celine Dion - I drove all night






miercuri, 5 mai 2010

Medalie de aur, Amelia Rancea

0 comentarii
Felicitari gimanstelor pentru medaliile castigate cu atata sudoare si extraordinare antrenamente ce suspun fizic la un efort major.

Singura medalie de aur castigata de Romania la Europenele de la gimanstica a fost cea a Ameliei Rancea, la barna.
Amelia Rancea si-a depasit emotiile si executat un exercitiu sigur care i-a adus nota 14.400.

Romania a incheiat Campionatele Europene de la Birmingham cu patru medalii: una de aur şi trei de bronz, in timp ce la junioare tricolorele au obtinut o medalie de aur, doua de argint si doua de bronz.

Dinamo Bucuresti - FC Timisoara

0 comentarii

Asteptam cu sufletul la gura rezultatele partidei Dinamo Bucuresti- FC Timisoara , ce va avea loc maine seara, la ora 21:15

Detectorul de cancer - inventie romaneasca

0 comentarii
Detectorul de cancer de marimea unui bob de orez, descoperit de chimista Raluca van Staden, revolutioneaza lumea medicala.
Senzorul detectorului de cancer poate depista in numai 6 minute mai multe tipuri de cancer cat si intensitatea sa.
Raluca van Staden a primit titlul de „Cel mai bun inventator femeie din lume" la recentul Salon de inventica de la Geneva.
Inventia este 100% romaneasca si in ciuda ofertelor primite, Raluca van Staden a refuzat firme prestigioase pentru ca dispozitivul de depistare a cancerului, unic în lume, sa fie un produs exclusiv romanesc.

Sperante pentru toti bolnavii de cancer in tratarea si depistarea acestuia din timp.



[sursa:Realitatea.net]

Majorarea TVA

0 comentarii
Decizii proaste.
Guvernul pregateste majorarea TVA de 1 iunie la 22% iar de la 1 ianuarie 2011 la 25 %
FMI a propus majorarea TVA si a cotei unice, pentru a accepta o crestere a deficitului de la 5,9% la 6,9% din PIB, intrucât nu mai are încredere în Guvern ca va putea reduce cheltuielile, dar nu este de acord cu aplicarea unor taxe diferentiate sau progresive.



[sursa:Adevarul]

older post