vineri, 22 februarie 2013

Idei bune pentru casa si gradina ta


Cu siguranta si tu ai multe lucruri in casa, pe care le consideri nefolositoare, dar care se pot transforma in lucruri practice, cu numai un crampei de imaginatie. 

 Sticle de plastic, borcane, conserve si multe alte obiecte care ne incurca prin casa, isi pot schimba starea, din nefolositoare in utile, prin doar cateva modificari.
Este o metoda foarte buna de a te relaxa dar si de a proteja mediul, refolosind lucrurile in loc sa le aruncam.

 Iata cateva idei practice si usoare

De-a lungul timpului avem tendinta de a pastra obiecte nefolositoare si de a le ascunde prin dulapuri. Dar ce ati spune daca am face din ele decoratiuni personalizate dupa bunul nostru plac, economisind bani si aducand o nota unica in casa noastra.

Ce poti face cu o razatoare veche ?
Cu doar putina vopsea acrilica aplicata pe partea exterioara, o poti transforma intr-un suport de bijuterii deosebit, care iti va pastra in ordine cerceii preferati.
Si borcanele goale sau sticlele, pot fi utilizate ca vaze pentru flori sau suport pentru candele.

Cu putina indemanare, din sticlele de plastic se poate gasi o modalitate de a le folosi in gradina, pe post de hranitor pentru pasari sau chiar irigator pentru gazon. 
 
Daca ai cateva carlige sau tacamuri poti face un cuier pentru prosoapele din bucatarie,  cu un design nou si aparte.

Foloseste-ti imaginatia, pune in practica orice idee noua si vei descoperi cum poti face dintr-un obiect aparent nefolositor, ceva nou,  indrazneste !
















0 comentarii:

Trimiteți un comentariu